Deze Proclaimer geldt voor iedereen die de website www.devlietties.nl bezoekt.

Proclaimer

We hebben de informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. We zijn dan ook verantwoordelijk voor alle informatie op deze website. 

Mocht er toch iets niet kloppen op onze website? Laat het ons alsjeblieft meteen weten via: info@devlietties.nl. Dat stellen we zeer op prijs en dan corrigeren we het indien nodig.

Auteursrecht

Alle rechten van intellectuele eigendom (foto’s en teksten) zijn voorbehouden aan Devlietties.nl.

Van deze website mag je geen gegevens en/of informatie overnemen, verveelvoudigen, distribueren, opslaan en/of verzenden in enige vorm of op enige wijze, door fotokopieën, opnames, of andere elektronische of mechanische methoden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Devlietties.nl

 

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kun je geen rechten aan ontlenen. Devlietties.nl is aansprakelijk voor eventuele fouten en/of tekortkomingen in de informatie en/of uitingen op haar website.

Devlietties.nl aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden is als gevolg van gebruik van gegevens, adviezen, en/of ideeën verstrekt door Devlietties.nl via haar website of anderzijds. 

Door het gebruik van deze website gaat je akkoord met deze voorwaarden.

Wijzigingen

We houden ons het recht voor de inhoud van deze Proclaimer te wijzigen zonder de bezoeker daarvan op de hoogte te stellen. Het doorvoeren van de wijziging(en) op de website is daarvoor afdoende. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 6 juni 2018.

Vragen

Voor vragen over deze Proclaimer, overige vragen en opmerkingen, kun je altijd stellen via: info@devlietties.nl.